Animation med mening

Hos Happy Flyfish er vi stolte af, at kunne leverer animation der ikke bare underholder, men også kan ændre liv og holdninger.

Siden 2016 har vi i samarbejde med vores netværk arbejdet med, at producerer såkaldt “funktionel animation”, animation der ud over det underholdende element, er målrettet at sætte billeder på ofte svært tilgængelige begreber, samarbejder og sammenhænge.

Disse opgaver udføres oftest for offentlige kunder, men lige så stille er også private aktører begyndt at få øjnene op for, hvad animation kan.

“Vores film tager altid udgangspunkt i grundig research, ikke bare af selve det begreb eller det samarbejde vi skal fortælle om, men i høj grad hvordan det enkelte menneske oplever de emner vi behandler.”

Det kræver en stor grad af menneskelig forståelse, og vi bruger lang tid på, at sætte os i deres sted, og forstå sammenhængen. Først derefter kan vi producere de tegninger der, når de levendegøres med animation, på et split-sekund kan indeholde alle de komplekse følelser der ligger bag, og som er nødvendige for at kommunikere budskabet kort og præcist – og samtidig med en empati der gør, at der lyttes i den anden ende.

I årenes løb har vi arbejdet for bl.a. Viborg Kommune, Vejle Kommune, Middelfart Kommune, Silkeborg Kommune, Aalborg Kommune, Hvidovre Kommune, Ikast-Brande Kommune, Region Midtjylland, Hospitalsenhed Midt, Innovation Fund Viborg samt mange flere.

Find et udsnit af vores kampagner og film herunder, og læs meget mere om hvordan du kan bruge animation til at kommunikere effektivt på animeretkampagne.dk som er et specialiseret website vi driver for netop denne type animation. 


Læs mere

Fra Politiken Sundhed: Om brugen af animation til komplekse budskaber

Brug animation i din kommunikation: Få gode råd til brugen af animation i din kommunikation – på animeretkampagne.dk